januari 17, 2019

Värna om miljön och satsa på LED istället

Genom några enkla val i livet så hade var och en av oss kunnat bidra till en bättre värld. Vi har möjligheten att tillsammans rädda vår planet så att framtida generationer också kan ta del av alla härligheter som vi under så många år har haft nöjet att uppleva. Att vara klimatsmart är en förutsättning om vi ska lyckas vända den negativa trend vad gäller koldioxidutsläpp. Bara en sådan enkel sak som att välja rätt ljuskälla gör faktiskt stor skillnad. Jag försöker personligen att alltid välja led i alla situationer även på bilen och på maskinen. Jag brukar ofta fixa med bilen och både mina extraljus och helljuset drar full nytta av led lampor. Led släpper inget koldioxid i atmosfären och därför bör alla som läser detta välja led om möjlighet finns förstås.

 

Extraljus som led ramp är att rekommendera

Efter att ha testat många olika varianter under ett par år så har jag kommit från till att vanliga rundformade extraljus känns väldigt tråkigt och utdaterat. Vem vill egentligen sätta på dessa lampor när ett extraljus som led ramp lyser minst lika bra och knappt är synlig på bilen. Det förs diskussioner i alla Sveriges hörn om vad som egentligen är bäst, snyggast och mer praktiskt men min åsikt kommer jag att hålla fast vid. En led ramp lyser långt och klarar att ge ett effektivt körljus upp till cirka 600 meter, och ibland t.o.m längre än så. Jag handlar all min belysning hos Ljusgiganten.se som jag tycker erbjuder bra produkter till bra priser. Här hittar man förutom led ramper också en del tillbehör till bilen som alkolås och varningsljus som kan vara bra att ha nära till hands om situationen kräver det.

För dig som vill veta mer om till exempel varningstakramper så kan ni klicka på ordet och läsa vidare, en maskinist som jag själv slutar aldrig att lära sig nya saker. Kontakta mig gärna ifall du har frågor gällande belysning så ska jag försöka hjälpa dig så gott jag kan. Lev nu sunt och tänk på miljön för den är allt vi har!